Gå til blog

Sådan handler du

Hos Frøken Larsen bestiller du dine varer ved at lægge dem i varekurven og derefter gå til betalingssiden. Hvis du har handlet for min. kr. 400,- (excl. porto) skriv da FRIFRAGT i kodefeltet. Dette bortfalder dog, når vi giver andre rabatter, såsom UDSALG, FLYTTESALG, ÅBNINGSSALG m.v.

Du betaler ved hjælp af PayPal-systemet, som er et sikkert og enkelt betalingssystem.

Når din bestilling er registreret, modtager du en bekræftelse på mail, hvor dine varer er specificeret, og herefter afsendes de med posten inden for 1-2 arbejdsdage med mindre der er tale om bestillingsvarer eller varer, der lige skal hentes hos grossisten. Vi er i den heldige situation, at vi har en tilbehørsgrossist her i byen.

Hos Frøken Larsen er det også muligt at betale via netbank og MobilePay. Da skriver du blot din bestilling i kontaktformularen (klik "Kontakt" ude i højre kolonne), så vender vi tilbage med de relevante betalingsoplysninger.

Hvis du vælger at betale via netbank eller MobilePay, bliver dine varer sendt afsted, så snart vi har registreret din overførsel med mindre der er tale om bestillingsvarer. Da påregnes en mindre produktionstid, som oplyses ved ordrebekræftelsen.

Vi glæder os til at handle med dig!